preloader
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κάντε το πρώτο βήμα για ένα όμορφο & υγιές χαμόγελο!

Αόρατη Ορθοδοντική Invisalign® & Incognito Win®

Αόρατη Ορθοδοντική Invisalign® & Incognito Win®

invisalign platinum provider ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ INCOGNITO WIN® & INVISALIGN® ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αόρατη ορθοδοντική με τις μεθόδους Incognito Win® & Invisalign®

Η πιο ανώδυνη και αισθητικά αποδεκτή μέθοδος ισιώματος των δοντιών για τους ενήλικες είναι η Αόρατη Ορθοδοντική. Είναι μία μέθοδος που εφαρμόζεται στην Αμερική πάνω από 15 χρόνια και πλέον έχει εκτεταμένη εφαρμογή παγκοσμίως. Με τις συνεχείς βελτιώσεις του μπορεί πια να θεραπεύσει ένα ευρύτερο φάσμα ορθοδοντικών προβλημάτων. Το HollywoodSmiley, ως Επίσημος Επιστημονικός Συνεργάτης των μεθόδων Incognito Win® & Invisalign® στην Ελλάδα, προσφέρει αυτές τις επαναστατικές μεθόδους χρησιμοποιώντας τους ειδικούς διαφανείς νάρθηκες για να ισιώσουν τα δόντια σας, διορθώνοντας ταυτόχρονα και άλλα προβλήματα σύγκλεισης, πάντα με φανταστικό αποτέλεσμα.

invisalign_incognito_win (48)

ΘΕΡΑΠΕΙΑ INVISALIGN®

Γιατί να επιλέξετε τη μέθοδο Invisalign® & ποια τα οφέλη;

Η θεραπεία Invisalign είναι η διαδικασία της χρήσης μιας σειράς διαφανών, αφαιρούμενων ναρθήκων που σταδιακά ισιώνουν τα δόντια σας. Χωρίς σιδεράκια και σύρματα και κανέναν από τους περιορισμούς που συνοδεύουν τα μεταλλικά σιδεράκια.

Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κυριολεκτικά αόρατοι - μπορεί να μην προσέξουν ότι τους φοράτε. Μπορείτε να τους αφαιρέσετε για να φάτε και να πιείτε, να βουρτσίσετε τα δόντια ή να χρησιμοποιήσετε οδοντικό νήμα ή για ειδικές περιστάσεις. Δεν υπάρχουν μεταλλικά στηρίγματα ή σύρματα που μπορεί να ερεθίσουν το στόμα σας ή να σπάσουν.

Σε αντίθεση με άλλες μάρκες, οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από πατενταρισμένο υλικό SmartTrack, το οποίο είναι πιο άνετο και παρέχει καλύτερη εφαρμογή. Οι νάρθηκες Invisalign κόβονται επίσης με βάση τη γραμμή των ούλων σας για άνεση και εμφάνιση.

Invisalign

Το γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελό σας ξεκινάει εδώ!

Το Invisalign είναι το πιο προηγμένο σύστημα διάφανου νάρθηκα στον κόσμο & έχει βελτιώσει με επιτυχία πάνω από 11 εκατομμύρια χαμόγελα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 2 εκατομμυρίων χαμόγελων εφήβων!

ΜΕΘΟΔΟΣ INVISALIGN - ΑΟΡΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Πλεονεκτήματα του συστήματος Invisalign

Το σύστημα Invisalign βασίζεται σε μια αλληλουχία από διαφανείς νάρθηκες, οι οποίοι σταδιακά μετακινούν τα δόντια στην επιθυμητή θέση, με απόλυτα αισθητικό τρόπο. Το σύστημα Invisalign χρησιμοποιεί για τα παιδιά και τους εφήβους τους ίδιους διαφανείς νάρθηκες, όπως και στους ενήλικες, χωρίς να εφαρμόζει τα σιδεράκια και τα σύρματα της κλασικής ορθοδοντικής θεραπείας.

Αόρατοι & πολύ ανθεκτικοί νάρθηκες
Μειωμένος χρόνος θεραπείας έως και 50% σε σχέση με τη συμβατική θεραπεία με σιδεράκια
Λιγότερες επισκέψεις στον Ορθοδοντικό
Άνετοι & βολικοί νάρθηκες που δεν πληγώνουν ή ερεθίζουν
Οι νάρθηκες μπαίνουν & βγαίνουν εύκολα, επιτρέποντας το εύκολο καθημερινό βούρτσισμα & οποιοδήποτε φαγητό
Φοβερό αισθητικό αποτέλεσμα μιας & είναι διάφανα και δε θα καταλάβει κανείς ότι βρίσκεστε σε θεραπεία
Αποτελεί την πιο αποδεκτή ορθοδοντική θεραπεία από όλες & τα νεαρά άτομα την εφαρμόζουν με ευχαρίστηση
invisalign_incognito_win (43)

Η θεραπεία Invisalign είναι κατάλληλη για εμένα;

Η θεραπεία με Invisalign μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση τόσο για ενήλικες όσο και για εφήβους που αναζητούν μια σχεδόν αόρατη μέθοδο για να βελτιώσουν το χαμόγελό τους. Οι καινοτομίες και οι τεχνολογικές εξελίξεις μας καθιστούν δυνατή την επίλυση σχεδόν όλων των συνηθισμένων προβλημάτων ευθειασμού και δήξης, από απλά έως πολύπλοκα - και όλα αυτά χωρίς να διακόψετε την πολυάσχολη ζωή σας. Και, χάρη σε μια διακριτική μπλε κουκκίδα στο εξωτερικό του νάρθηκα του έφηβου, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι το παιδί τους φοράει επαρκή χρόνο τους διαφανείς νάρθηκες.

invisalign_incognito_win (30)

ΑΟΡΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ποια είναι η διαδικασία για την θεραπεία Invisalign;

Με τη χρήση του ενδοστοματικού σαρωτή ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να δει το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας ακόμη και από το πρώτο ραντεβού. Εν συνεχεία πραγματοποιείται ο πλήρης σχεδιασμός της θεραπείας και καθορίζεται η κάθε κίνηση των δοντιών στον ηλ. υπολογιστή. Μόλις εγκριθεί το σχέδιο της θεραπείας κατασκευάζονται οι νάρθηκες από το εργαστήριο της Align Technology.

Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο ασθενής ότι ο ειδικός ορθοδοντικός είναι εκείνος που καθορίζει και σχεδιάζει την κάθε κίνηση των δοντιών κι όχι ο υπολογιστής, γι΄ αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο η εμπειρία του κάθε ιατρού σε αυτήν την τεχνική, τόσο στο επιθυμητό αποτέλεσμα όσο και στο χρονικό διάστημα της θεραπείας. Η επιστημονική μας ομάδα είναι ειδικευμένη στη θεραπεία Invisalign και μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

invisalign_incognito_win (14)

Συχνές ερωτήσεις για τη θεραπεία Invisalign

Θα μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι φοράω νάρθηκες;
Οι νάρθηκες Invisalign είναι σχεδόν αόρατοι. Μπορεί να μην παρατηρήσουν καν ότι τους φοράτε, κάτι που κάνει τη θεραπεία Invisalign να ταιριάζει τέλεια με τον τρόπο ζωής σας.
Πόσο καιρό διαρκεί​ η θεραπεία Invisalign;
Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή σας και πόσο συχνά φοράτε τους νάρθηκές σας. Ο ιατρός Invisalign θα καθορίσει με ακρίβεια πόσο καιρό θα χρειαστεί η θεραπεία σας με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Κατά μέσο όρο, ο χρόνος θεραπείας Invisalign είναι 6 έως 18 μήνες. Όμως θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Πόσο συχνά θα έχω ραντεβού με τον ιατρό Invisalign;
Συνήθως περίπου μία φορά κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ο στόχος αυτών των επισκέψεων είναι να διασφαλίσει ότι η θεραπεία σας Invisalign προχωρά όπως έχει προγραμματιστεί.
Πόσες ώρες την ημέρα πρέπει να φοράω τους νάρθηκες Invisalign;
Για καλύτερα αποτελέσματα, φοράτε τους νάρθηκες Invisalign 20 έως 22 ώρες την ημέρα, και αφαιρέστε τους μόνο για φαγητό, ποτό, βούρτσισμα των δοντιών και οδοντικό νήμα.
Υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορώ να τρώω κατά τη διάρκεια της θεραπείας;
Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι αφαιρούμενοι, κατά συνέπεια δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορείτε να φάτε (γεια σου ποπ κορν!). Με τα συνηθισμένα σύρματα και σιδεράκια, υπάρχει μια μεγάλη λίστα φαγητών που δυστυχώς δεν μπορείτε να απολαύσετε, επειδή μπορεί να προκαλέσουν ζημιά ή να κολλήσουν στα σιδεράκια.
Πώς διαφέρει η θεραπεία Invisalign από τις άλλες θεραπευτικές επιλογές;
Η θεραπεία Invisalign είναι το πιο προηγμένο σύστημα διαφανούς νάρθηκα στον κόσμο, που υποστηρίζεται από περισσότερες από δύο δεκαετίες καινοτομίας. Σε αντίθεση με τα σιδεράκια, οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι αφαιρούμενοι και στην ουσία αόρατοι. Δεν έχουν σύρματα και σιδεράκια, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βουρτσίζετε τα δόντια σας και χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα. Και μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά. Και δεν υπάρχει άλλος διάφανος νάρθηκας από υλικό SmartTrack. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία κάνει την μετακίνηση των δοντιών σας πιο προβλέψιμη και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το χαμόγελο που θέλετε έως και 50% πιο γρήγορα.

Εξαιρετικής ποιότητας, προηγμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες για εσάς & τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Περισσότερες οδοντιατρικές υπηρεσίες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές & νέα για όμορφα χαμόγελα!